Dokter Alix Naert

Dokter Alix Naert studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en promoveerde als arts met grote onderscheiding in 2008. Zij volgde haar opleiding dermatologie in het universitair ziekenhuis te Leuven onder leiding van Prof. Dr. Garmyn. Tijdens haar assistentschap werkte zij samen met dermatoloog Dr. Kerre in Aarschot en in het Imeldaziekenhuis van Bonheiden en werkte ze een jaar in het Atrium MC ziekenhuis te Heerlen (Nederland) onder supervisie van dr. Lucker, waar ze zich kon toeleggen op dermato-chirurgie, flebologie en algemene dermatologie.

Dr. Naert is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie & Venerologie en de European Academy of Dermatology & Venerology. Zij volgt jaarlijks de congressen van de Koninklijke Belgische vereniging voor dermatologie (Belgian dermatology days), de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie (SNNDV), de Belgian Contact and Environmental dermatitis group (BCEDG) en op regelmatige basis de Europese congressen van de European Academy of Dermatology en Venerology.

Dr. Naert is werkzaam als een geaccrediteerde, niet geconventioneerde specialist in de dermato-venereologie.

Dokter Naert is ook verbonden aan het Medisch Centrum voor Huisartsen te Leuven.

Dokter Sofie Curvers

Dokter Sofie Curvers studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven, waar zij in juni 2016 promoveerde als arts met grote onderscheiding.
Zij vervolledigde nadien haar opleiding in de specialisatie Dermatologie en Venereologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven en in het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen (Nederland).
In juli 2020 behaalde ze haar erkenning als Arts-Specialist in de Dermatologie en Venereologie.
Dr. Sofie Curvers is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd specialist. Zij heeft een breed interessegebied waaronder acute dermatologie, eczeem, psoriasis, oncologie en dermatochirurgie (inclusief nagelchirurgie). Zij neemt regelmatig deel aan wetenschappelijke bijscholingen en is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dokter Charlotte Vanhoutte

Dokter Charlotte Vanhoutte studeerde in 2017 af als arts aan de KU Leuven waarna zij haar opleiding tot dermatoloog aanvatte in het Universitair Ziekenhuis te Leuven. Zij deed ook bijkomende ervaring op in het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen (Nederland).
In 2022 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venerologie. Dokter Charlotte Vanhoutte is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd arts met een brede interesse.
Dokter Charlotte Vanhoutte is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie.

Dokter Annelies Vanneste

Dokter Annelies Vanneste studeerde in 2018 af als arts aan de KU Leuven waarna zij haar opleiding tot dermatoloog aanvatte in het Universitair Ziekenhuis te Leuven. Tijdens haar opleiding werkte ze ook een jaar in het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen (Nederland). In 2024 behaalde zij het diploma van Master na Master in de Dermatologie en Venerologie. Dokter Annelies Vanneste is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd arts met een breed interessegebied. Zij neemt regelmatig deel aan wetenschappelijke bijscholingen en is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie.

Dokter Van Breussegem Annemie

Dokter Van Breussegem Annemie volgde de opleiding Geneeskunde aan de KU Leuven (2009) en studeerde af als Algemeen Chirurg in 2015. Zij specialiseerde zich verder in thorax- en vaatchirurgie in Imeldaziekenhuis te Bonheiden en het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen.

Tijdens haar opleiding bekwaamde zij zich verder in het buitenland, meer bepaald in ZGT te Almelo (Nederland) en Royal Devon and Exeter Hospital te Exeter (Verenigd Koninkrijk). De afgelopen 2 jaar werkte zij als staflid in UZ Antwerpen, met als subspecialisatie lymfoedeem. Heden is zij geassocieerd arts in UZ Antwerpen en Medisch Centrum Aarschot.

Patiënten kunnen bij haar terecht voor diagnostiek middels duplex (uitsluiten diep veneuze trombose, vaststellen van problemen met aders en slagaders) en oppuntstelling van oedeemproblematiek. Daarnaast kan ook geopteerd worden voor behandeling van slagaders (ballon, stent of overbrugging) als spataders ( klassieke chirurgie, laserchirurgie, droogspuiten van spataders).

U kan een afspraak maken bij dokter Van Breussegem via onderstaande knop:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven