Dokter Alix Naert

Dokter Alix Naert studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en promoveerde als arts met grote onderscheiding in 2008. Zij volgde haar opleiding dermatologie in het universitair ziekenhuis te Leuven onder leiding van Prof. Dr. Garmyn. Tijdens haar assistentschap werkte zij samen met dermatoloog Dr. Kerre in Aarschot en in het Imeldaziekenhuis van Bonheiden en werkte ze een jaar in het Atrium MC ziekenhuis te Heerlen (Nederland) onder supervisie van dr. Lucker, waar ze zich kon toeleggen op dermato-chirurgie, flebologie en algemene dermatologie.

Dr. Naert is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie & Venerologie en de European Academy of Dermatology & Venerology. Zij volgt jaarlijks de congressen van de Koninklijke Belgische vereniging voor dermatologie (Belgian dermatology days), de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie (SNNDV), de Belgian Contact and Environmental dermatitis group (BCEDG) en op regelmatige basis de Europese congressen van de European Academy of Dermatology en Venerology.

Dr. Naert is werkzaam als een geaccrediteerde, niet geconventioneerde specialist in de dermato-venereologie.

Dokter Naert is ook verbonden aan het Medisch Centrum voor Huisartsen te Leuven.

Dokter Sofie Curvers

Dokter Sofie Curvers studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven, waar zij in juni 2016 promoveerde als arts met grote onderscheiding.
Zij vervolledigde nadien haar opleiding in de specialisatie Dermatologie en Venereologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven en in het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen (Nederland).
In juli 2020 behaalde ze haar erkenning als Arts-Specialist in de Dermatologie en Venereologie.
Dr. Sofie Curvers is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd specialist. Zij heeft een breed interessegebied waaronder acute dermatologie, eczeem, psoriasis, oncologie en dermatochirurgie (inclusief nagelchirurgie). Zij neemt regelmatig deel aan wetenschappelijke bijscholingen en is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven